Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi perosnel alımı için ilana çıktı. Az önce yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesindeki eksikliği karşılamak ğzere İŞKUR üzeirnde ilan yayımlandı. Söz konusu ilan için adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacak. Başvuru şartları ve Kontenjan dağılımı nedir?

Hangi Kadroalrda Personel Alımı Yapılacak?

  • 1 Argon Kaynakçısı ( Tığ Kaynakçıcı ),
  • 3 Elektrik-Elektronik Teknisyeni, 
  • 7 Artırma Tesisi İşletme Operatörü,

KPSS Şartı Yok!

Söz konusu kadrolar için adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacağı duyuruldu. Söz konusu alımlar en az ilkokul mezunu adaylar içerisinden yapılacak.

Başvurular İçin Dikkat!

MESKi Personel Alımı için başvurular sadede 1 günde yapılacak. Buna göre 22 Ağustos 2022 tarihi ile yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Buna göre başvuruda bulunmak isteyen adaylar " Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Özgeçmiş ( Fotoğraflı ), Adli Sicil Kaydı ve İkametgah belgesi " ile birlikte başvurular sadece aşağıdaki mail adresine yapılacak.

Başvuru Mail Adresi: [email protected]

Başvuru İçin Hangi Şartlar Aranacak?

MESKİ Personel alımı için adaylardan, " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Ena z İlkokul mezunu olmak, vardiyalı çalışabilecek olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Mersin İl Sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak " şartları aranacak.

Editör: TE Bilisim