İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre 55 kişilik boş kadro ile Melikgazi Belediyesi personel alımı yapacak. Farklı pozisyonlarda yapılacak personel alımı için adaylardan herhangi bir KPSS şartı talep edilmeyecektir. Ayrıca Geçici süreli yapılacak personel alımı için çalışma süresi 5 Ay 17 gündür. 

Alım Yapılacak Kadrolar:

Melikgazi Belesiyesi 55 kişilik boş kadro ile 52 beden İşçisi alımı ve 3 Ağır Kamyon Şoförü alımı yapacak. 52 Kişilik Beden işçisi için 5 kişi Engelli sınıfında alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Belediye adaylardan öncelikle 20 yaşından büyük ve 50 yaşından küçük olma şartı talep edecektir. Bunun dışında " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Fiili olarak yyapılacak işin alanında tecrübe sahibi olmak, Başvuru tarihi ile Kayseri il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak" şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Belediyenin personel alımı başvuruları 25 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 27 Ağustos 2021 tarihine kada başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Adayşar başvurularını sadece Online olarak yapacaklar. Başvuruda bulunmak isteyenler başvuru tarihleri içrisinde www.melikgazi.bel.tr adresine gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/48173/kayseri-melikgazi-beld-temel-ihtiyac-mad-san-tic-isl-a-s-27-08-2021.pdf