Toplum yararına programı kapsamında personel alımlarından bir kısmı bugün tamamlanacak.

Aile çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, MEB ve İçişleri Bakanlığının 3'lü protokolü kapsamında geçtiğimiz günlerde çok sayıda istihdam yapılacağı açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda görevlendirilmek üzere çok sayıda TYP personel alımı yapılacak. İşin olsa ekibi olarak daha önce detaylarını aktardığımız personel alımlarında başvuru süresi bugün tamamlanacak.

İŞKUR üzerinden alınmaya başlanan Milli Eğitim Müdürlüklerinde görevlendirilecek olan personel adayları başvurularını İŞKUR portalı üzerinden yapabilmekte. Adaylar başvurularını ( 22 Eylül tarihinde) bugün tamamlaması gerekiyor.

Liste yöntemi ile belirlenecek olan alımlarda bakım ve onarım, temizlik, güvenlik gibi iş alanlarında görev verilecek. Adayların başvuru şartlarında 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekiyor. Herhangi bir emekli ya da malul aylığı almıyor olması, örgün bir öğrenime devam ediyor olmaması gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR, TYP alımlarına başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıya tıklamak ardından ara butonuna basmak ve son başvuru saatinden önce başvuru adımlarını tamamlamak gerekmektedir.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/qE5yvw

Editör: TE Bilisim