Devlet Personel Başkanlığı üzerinden açıklanan kamu kurumu memur alım ilanlarına başvurular İŞKUR üzerinden devam etmekte. İŞKUR üzerinden başvuruların 5 gün içerisinde yapılabileceği ve son başvuru tarihinin 4 Mart tarihi olarak açıklandığı ilanları aktarıyoruz. 3 belediye Başkanlığına ve Çorum İl Müdürlüğüne başvuru detayları şu şekilde;

MEB İL MÜDÜRLÜĞÜNE PERSONEL ALIMI;

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğüne İŞKUR üzerinden yapılacak alımlarda adayların kazandıkları takdirde 5 yıl içerisinde herhangi bir nakil talebinde bulunamayacakları açıklandı. Temizlik işleri için beden işçisi görevlisi kadrosundaki alımlarda adayların eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu olmaları yeterli olacak.

Başvuru detayları için tıklayın.

3 BELEDİYE PERSONEL ALIMI;

Lüleburgaz Belediyesine geçici statüde 5 kişi alınacak. Adayların 5 ay 29 gün istihdam edileceği açıklandı. Eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmak gerekli olacak. Src 2 ve src 4 belgelerine sahip olmak, c sınıfı ehliyeti bulunmak, 3 yıl iş tecrübesine sahip olmak tercihen g sınıfı ehliyet sahibi olmak vardiyalı olarak görev alacakları açıklandı. Adaylar başvurularını 4 Mart tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir.

İlan detayları için tıklayın

Gemerek Belediyesine Duvarcı alımı yapılacak adayların 4 yıl iş tecrübesine sahip olması gerekli olacak. Eğitim düzeyinde lise ve dengi okullardan mezun olmak gerekiyor.

İlan detayları için tıklayın

Ağrı Belediyesine yapılacak personel alımlarında ise 4 yıl iş tecrübesine sahip olan Jeofizik mühendisi alımları yapılacak. Lisans mezunu olmak gerekmektedir. KPSS puan türlerinden p3 puanı olan adaylar başvuru yapabilecekler.

İlan detayları için tıklayın

Diğer personel alımlarından ve gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilir. Sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip edebilrisiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA