Ülkemizin giyim konusunun lider firmaları arasında yer almakta olan ve dünya geneli marka değerini her geçen gün artırmak için çalışmalarını sürdüren Mavi özellikle jean ürünleri ile sıklıkla gündeme gelmekte olup üretmiş olduğu ürünlerin kalitesi konusunda diğer firmalardan daha özenli davranmaya çalışmaktadır.

Yatırımlarına ara vermeden devam etmekte olan Mavi aralıklarla açık pozisyonları için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. Personel alımı ilanları Mavi firması tarafından hazırlanmakta olup firma ilgili açık pozisyonları tespit etmekte ve bu pozisyonlar için personel alımı ilanı hazırlayarak kamuoyuna duyurmaktadır. Peki mavi firması hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Mavi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak, mavi iş ilanlarını sizlerle paylaşıyoruz. Peki Mavi personel alımı detayları nedir? Buna göre Mavi Türkiye geneli 30'a yakın ilanı kamuoyuna duyurmuş olmak ile birlikte bu pozisyonlar için personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Adayların başvurularını yapabilmek için en az lise mezunu olması, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilir olması gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak.

POZİSYONLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Mavi 30'a yakın pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır? KİRA HUKUKU YÖNETİCİSİ - AVUKAT, MAĞAZA MÜDÜRÜ, SATIŞ DANIŞMANI, SATIN ALMA SORUMLUSU, GÖRSEL MAĞAZACILIK SORUMLUSU, ENGELLİ PERSONEL gibi kadrolar için çok sayıda personel alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların müracaatlarını yapabilmesi için (https://goo.gl/YXtRNg) linkini takip etmesi ve buradaki pozisyonlar için başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim