Ülkemizin özellikle otomotiv sektörü konusunda en önemli firmalar arasında yer almakta olan MAN Türkiye Anonim Şirketi dünya genelinde de adından en sıklıkla bahsettiren ve dünya geneli pek çok bölge için yatırımlarını sürdüren sayılı firmalardan bir tanesidir.

MAN Türkiye Anonim Şirketi büyüme oranına ara vermeden devam ettiği gibi yine ihtiyaçlara göre açık pozisyonlar tespit edilmekte ve firma tarafından ilanlar hazırlanarak kamuoyuna duyurulmaktadır. Tüm pozisyonlar firma tarafınca hazırlanmakta olup hangi pozisyonların boş olduğu göz önünde bulundurulmaktadır. Buna göre MAN Türkiye Anonim Şirketi açık pozisyonlarına personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alacak ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

MAN Türkiye Anonim Şirketi açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki MAN personel alımı detayları nedir? Buna göre personel alımları MAN Türkiye Anonim Şirketi tarafından yapılacak olup Ankara ili için yayımlanan 10'a yakın kadro için personel alımı gerçekleştirilmektedir. Adayların meslekleri ile ilgi niteliklere sahip olması gerekmekte olup erkek adaylar için kişinin askerliğini yapmış ya da tecilli olması gerekmektedir. Peki MAN Türkiye Anonim Şirketi hangi pozisyonlara personel alıyor ve başvurular nasıl yapılacak.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

MAN Türkiye Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna duyurulmuş olan ilanlara bakıldığında 10'a yakın kadro için personel alımının yapılacağı görülmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir? MAN Türkiye Anonim Şirketi AR-GE Mühendisi, İç İletişim Sorumlusu, Parça Listesi Mühendisi, Elektrik Mühendisi, Oto Boya Ustası, İş Güvenliği Uzmanı, IT Uygulama Geliştirme Mühendisi gibi pozisyonlar için personel alımı yapmaktadır. Peki adaylar nasıl başvurularını yapacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

MANİ Türkiye kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere farklı pozisyonlara personel alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların başvurular için (https://goo.gl/ixHDdm) linkini kopyalayarak tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve enter git tuşuna basması gerekmektedir. Ardından çıkan bölümden adaylar başvurularını yapabilir.

TÜM İŞ İLANLARINA SİTEMİZDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim