2015 ve 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından alınan puanlar ile adayların başvurabileceği ilan da Maliye Bakanlığı bünyesinde ki Gelir İdaresi Başkanlığı için 2 bin personel alımı yapılacağı belirtilmişti ve müracaat tarihleri de duyuruldu.

Maliye Bakanı Naci Ağbal resmi sosyal medya hesapları aracılığı ile yaptığı duyurusunda Maliye Bakanlığı bünyesinde ki Gelir İdaresi Başkanlığı için 2 bin personel alımı yapacaklarını belirtirken alımlar için müracaat tarihlerinin de ne olduğunu belirtmiş oldu.

MÜRACAATLAR NE ZAMAN

Maliye Bakanı Naci Ağbal resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile Maliye Bakanlığı bünyesinde ki Gelir İdaresi Başkanlığının alım yapacağı 2 bin kişilik personel için müracaat tarihlerinin ne zaman olduğunu duyurdu. Peki alımlar ne zaman yapılacak.

Naci Ağbal'ın açıklamalarına göre başvurular 10 Nisan 2018 tarihinde başlayacak ve 28 Nisan 2017 tarihinde ise başvurular sona erecek.

http://sinav.gib.gov.tr​

KPSS ÖNCESİ ALIM YAPILACAK

Binlerce İBF mezunu KPSS öncesi 2 bin gelir uzmanı alımının yapılmasını istemekteydi ve yaptıkları kampanyaların ses getirmesi ile sonunda müjdeli haber verildi. Buna göre Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans Düzeyi sınavı yapılmadan 10 Nisan - 28 Nisan 2017 tarihlerinde 2015 ve 2016 KPSS puanları ile İBF mezunları 2 bin kişilik alım ilanı için müracaatlarını yapabilecek.