Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu personel alımı yapacağını belirtti. Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu bünyesinde bulunan işçi personel eksikliğini karşılamak üzere personel alım ilanı yayımladı. İlan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup ilanın detayları aşağıdaki gibidir. 

İLANIN DETAYLARI:

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu bünyesine Engelli ve Terör Mücadele Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan statülerde işçi personel alımı yapacak.

Buna göre MKE Terörle Mücadelede malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan statüsünde MKE Pirinç Fabrikası Müdürlüğü 1 Metalürji Teknolojisi (döküm, dökümcülük) ve MKE Silah Fabrikası Müdürlüğüne 1 Makine Teknolojisi (cnc, torna) alımı yapacak. Engelli Statüsünde ise,  MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürlüğü işyerine 1 Elektrik-Elektronik Teknolojisi (elektrik), MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürlüğü işyerine 1 Makine Teknolojisi (torna-tesviye, cnc), MKE Barut Fabrikası Müdürlüğü işyerine 1 Makine Teknolojisi (makine) ve MKE Mühimmat Fabrikası Müdürlüğü işyerine 1 Makine Teknolojisi (makine) olmak üzere toplamda 6 kişi alacaktır.

Adaylar bu kadrolara başvuru yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları şarttır. Buna göre adaylara Sınav yapılacak olup, sınav ile ilgili bütün bilgiler www.mkek.gov.tr adresi üzerinden duyurulacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 10 gün içerisinde başvuru yapmaları gereklidir. Buna göre başvurular en geç 19 Şubat 2018 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. İlanların tam metinlerine aşağıda ulaşabilirsiniz.

Engelli İlanı

TMY İlanı

Editör: TE Bilisim