Madame Coco Türkiye'de hepimizin bildiği ve halkın gözünde belirli bir otoriteye oturmuş bir firma olarak vatandaşa hizmet veriyor. Madame Coco Türkiye piyasasında büyük rol oynamakta ve rakipleri olsun halk arasında olsun büyük ilgiye sahiptir. Madame Coco Türkiye piyasasında yolculuğuna 2011 yılında başlamış olup ve ilk hizmetini İstanbul'da vermiştir. Şimdi ise Madame Coco 160 hizmet veren Mağazası ile Türkiye genelindeki farklı illerde müşterilerine hizmet vermektedir. Madame Coco 160 mağazası ile yaklarış 1200 Personele iş vermektedir. Madame Coco dinamik yönetim yapısı ve özverili ekip arkadaşları ( personelleri) ile evinde rahat yaşamak isteyen kişilere seslenmektedir. Peki sizde Madame Coco bünyesine katılmaya ne dersiniz?

Madame Coco geçtiğimiz yılda da olduğu gibi 2017 yılında da bir çok çalışmak isteyen kişiye yeni iş olanakları sağlayacaktır. Madame Coco yaptığı açık iş pozisyonları ile çok sayıda personel alımı yapacağını bildirdi. Şu anda 2017 yılında kaç personel alım yapılacağı tam olarak belli değil ancak bir çok iş pozisyonu ile personel alıyor. Alımlar farklı pozisyonlarda yapılmaktadır. 

Madame Coco Hangi Poziyonlarda Alım Yapıyor?

Madame Coco bir çok pozisyonda alım yapıyor. İşte alım yapılan bazı açık iş pozisyonlar şöyledir;
  • Mağaza Müdürü,
  • Mağaza Satış Danışmanı,
  • AVM Mağaza Müdürü,
  • Satış Danışmanı, 
  • Full Time - Part Time Satış Danışmanı,
  • Çeşitli Pozisyonlarda Engelli Personel,
  • Bölge Müdürü,
  • Reyon Yöneticisi
Gibi pozisyonlarda personel alacak. Yukarıda verilen pozisyonlar genel olarak alım yaptığı pozisyonlar olup bir çok farklı bölgelerden personel alacak.

Genel Olarak Adaylardan hangi Şartlar aranır?

Madame Coco alım yapacağı pozisyonlar için genelikle, en az ortaokul mezunu olmak, ev tekstiline ilgi duymak, iletişime açık ve ekip çalışmasına yatkın olmak, Bakımlı olmak, işine ve kendine özen gösterebilmek, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, İnsan ilişkilerinde başarılı olmak, Pozistif, Güler yüzlü ve enerjisi yüksek olmak, Diksiyonu düzgün ve müşteriye öneml göstermek şartları aranır. Tabiki bunlar dışında her pozisyon için adaylardan özel şartta aranabilir. Bunlara ancak ilanları açarak öğrenebilirsiniz.

Madame Coco Personel Alım İlanına nasıl Başvuru Yapabiliriz?

Madame Coco personel alımı iş ilanına başvuru yapacak olan adaylar aşağıda verdiğimiz link yardımı ile yukarıdaki pozisyonlara ve bunlar gibi bir çok pozisyona başvuru yapabilirsiniz. Başvurular online olarak yapılmaktadır. Başvurunuz kabul edildiğinde size mail yolu ile veya sizinle telefon ile iletişime geçilerek başvurunuzun onaylandığını öğrenebilirsiniz. Eğer sizinle iletişime geçilmez ise başvurunuz onaylanmamıştır. İşte Madame Coco personel alımı linki;

https://www.secretcv.com/firma/madame-coco-parisli-ev-butigi-is-ilanlari