LÖSEV Temmuz ayı personel alımı ilanları açıklandı başvuru nasıl yapılacak!

LÖSEV insan kaynakları sayfasından binlerce personel alımı yapılacak! 1998 yılında kurulan ve Türkiye'nin lösemili çocukların tedavisi amacıyla çocuk sağlığı Eğitim Vakfı olarak önemli bir sosyal sorumluluk projesi haline gelen LÖSEV 2000'li yıllarda Türkiye'nin ilk lösemili çocuk Hastanesi 2008 yılında ise lösevili çocukların ücretsiz kolej eğitimi, 2010 yılında ise lösemili çocuklar köyünü kurarak Türkiye'de vatandaşları bu konuda bilgilendirme anlamında önemli hizmetler yapmaya devam ediyor. Lise Vakfı organlarına çocuk ve yetişkin Hastanesi'ne eğitim kurumlarına Eğitim Akademisi, reklam, Lsv dükkan, LÖSEV insan kaynakları LÖSEV yapı işleri otele, binlerce personel alımı gerçekleştirilecek. Adaylardan istenecek genel başvuru şartı ise şu şekildedir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, idealist, LÖSEV için çalışmanın farklılığının bilincinde, eğitim seviyesinde en az başvuru yapacağı kadrolarda belirtilen mezun okullardan mezun olan ve en az bir yabancı dili bilen sözlü ve yazılı iletişim becerileri bulunan. Erkek adayların askerliğini tamamlamış, sonuç odaklı, hayat boyu öğrenme stratejisinde ve kendi gelişimi önem veren adaylar başvuru yapabilirler. Sorumluluk bilincinde ve insiyatif alabilen, uzun vadeli çalışmak isteyen, iyi derecede bilgisayar kullanabilen ve sosyal medyada internette kullanarak yeni projeler oluşturabilen planları sistemini çalışabilen, adayların tercih tercihen 5 yıl Vakıf ya da hastanede deneyimi olmaları alt kadroları eğitimine gelişimle motivasyonuna sahip olmaları gerekli olacaktır. Bu şartlara sahip adaylar ilanlara başvuru yapabileceklerdir. Başvuru şartlarına vakfın sigara içen personel başvuruları kesinlikle kabul etmeyeceğini açıklamıştır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar tüm ilanlara insan kaynakları sitesi üzerinden başvuru yapabilecekler. İlanlarda binlerce perosnel istihdamı sağalancak. Full time yada part time olarak istihdam sağlanabilecek. https://www.losev.org.tr/ik/Home/Merkezler adresi üzerindenden detaylara erişebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim