Kamu kurumları ve özel sektör iş ilanları Türkiye İş Kurumu üzerinden açıklanmaya devam ediyor. İşin olsa okuyucuları için anlık olarak personel alımı gelişmelerini aktarmaya devam ediyoruz. LC Waikiki Ekim ayında 4 ilde yeni istihdamlar yapacağını duyurdu. Bu alımlardan bir kısmı ise İŞKUR aracılığı ile yapılacak. Özellikle beden işçisi kadrosunda daha fazla sayıda alım olacak.

Kocaeli ilinde ambar ve depo görevlisi kadrosu ilanı 6338208 numaralı başvurudan 6 Kasın 2021 tarihine kadar devam edecek. Ambar görevlisi olarak engelli alımda 1 kişi görevlendirilecek. Adayların Çayırova Şubesindeki depoda görevlendirileceği açıklandı. 3 vardiya olarak görev verilecek. Eğitim şartlarında en az ilköğretim mezunu ve vardiyalı çalışmaya uygun adaylar İŞKUR üzerinden başvuru yapabilirler.

Aydın ilinde beden işçisi alımındaki çalışanlar satış ve reyon düzenleme işlerinde görev alacaklar. Engelli kadrosunda ilköğretim mezunu olmak yeterli olacak. İlana erişmek için 6297619 numarasını e-şube portalından arama yapmanız yeterli olacaktır.

Amasya engelli kadrodaki beden işçisi istihdamında 1 kişi görevlendirilecek ve Aydın ilindeki mağazalarda görev verilecek. Buna göre; yaş şartında en fazla 40 olması gerekli olacak. Kadın ve erkek adaylar başvuru yapabilirler. Okur yazar olmaları yeterli olacak. İlan numarası 6250655 numaralı ilandan başvuru yapabilirsiniz.

Özellikle İstanbul ve diğer illerdeki satış danışmanı uzmanı alımı için açık iş ilanı sayısı 20 olacak. Satış danışmanı adayları 15 Ekim tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Türkiye'nin 20. büyük şirketinde görev almak isteyen adaylar için kariyer fırsatları Lcwaikiki kariyer portalı üzerinden de alınmaya devam ediyor. Bunun için https://corporate.lcwaikiki.com/kariyer-firsatlari adresi üzerinden özgeçmiş oluşturmak ve açıklanan pozisyonlardaki son başvuru tarihine kadar başvuruları tamamlamak gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim