Türkiye'nin giyim alanında en çok müşterisi olan ve her gün binlerce mağazası olan Lc Waikiki ülke genelinde 81 il ve 900 ilçesindeki mağazalarının ihtiyaç bulunan kadrolarında tecrübeli ve tecrübesiz personel alımı yapacak. Depo görevlisi, büro memuru, satış pazarlama alanlarında, yönetici alanlarında görevlendirmeler yapmak üzere Ekim ayı personel alımı yapacak. Başvurular üç farklı şekilde yapılacak. İŞKUR üzerinden, Lc Waikiki Kariyer portallarından ve diğer kariyer siteleri üzerinden başvuru yapılacak.

LC Waikiki kariyer insan kaynakları stratejisinde değerlendirme süreci şu şekilde yapılmaktadır. Adayların başvuru yaptıkları pozisyonlarda göre özgeçmişlerini incelenmesi kişilik envanterleri ve genel yetenek sınavı ile birlikte teknik yetkinlik değerlendirmesi değerlendirme merkezi uygulaması yabancı dil sınavının yapılması aşamaları gerçekleştirmektedir. Başvuru yapacak adayların işe alım sürecinde yeni mezun programı da dikkat çekmektedir.

YENİ MEZUN PERSONEL ALIMI İLANLARI;

Kariyerine henüz başlayacak olan genç yetenekleri de değerlendirmek ve mentörlük programlarına ile desteklemek isteyen LC Waikiki geleceğin perakendecilerin yetiştirmek üzere farklı kadrolarda yeni mezun alımı yapıyor. Gerek merkez departmanında gerek şubelerindeki mağazalarında ya da yurtdışı mağazasında kariyer imkanlarını sunuyor. Diğer yandan mağaza yöneticisi adaylarının LC Waikiki yönetici odayı pozisyonlarına başvuru yapabilecekleri de yine LC Waikiki personel stratejileri arasında yer alıyor. LC Waikiki'nin Merkez binasında 300 kişiyi ve Türkiye yurtdışı olmak üzere tüm mağazalarında 47 bin 700 kişi görev yapıyor. Kendi internet sitesi üzerinde yer alan ilanları başvuru yapmak için; https://corporate.lcwaikiki.com/lc-waikikide-kariyer adresini ziyaret edebilirsiniz.

LC WAİKİKİ EKİM AYI İŞKUR'DAN PERSONEL ALIMI;

Diğerer yandan Aile çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü aracılığıyla başvuru yapacak adaylar için yeni ilanlar açıklamaya devam ediyor. 7 Ekim 2020 tarihi itibarıyla ekim ayı ilanlarını açıklandı. Beden işçisi, kapalı depo görevlisi kadrolarında istanbul-ankara Muğla illerinin için yeni istihdamlar yapılacak. Bu alanlara engelli kadrosunda adaylar başvuru yapabilecekler Kariyer portalları üzerinde ise 182 ilan açıklandı. Adaylar LC Waikiki'nin ilanlarında  bilişim, idari, yönetici, engelli kadrosunda, gerek yetiştirmek üzeri alımlarda çok sayıda ilana başvuru yapabilirler. Başvuru adresi https://bit.ly/2Z8RW4E

İŞİN OLSA