Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı personel alımı yapacağını belirtti. Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı ilan yayımladı! Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı merkezi Erzurum olup, faliyet alanları olan Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerine alım yapılacaktır. Başvurusunu yapmış ve başvuruları kabul edilen adaylar Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansının belirleyeceği bölgeye göre faliyet verilen alanlarda görev yapacaklardır. 

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı bünyesine, 5 Uzman Personel ve 1 İç Denetçi olmak üzere toplamda 6 kişilik boş kadro ile personel alımı gerçekleştirecek. Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Erzurum , Erzincan ve bayrut illerinde hizmet etmek isteyen adaylar, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, yenilikçi, üretken, çözüm odaklı, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen ve seyahat engeli olmamaları gerekmektedir. 

Buna göre adaylar başvurularını, 26 Ekim 2017 tarihi ile 24 Kasım 2017 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir. Başvurular, 08:00 ve 17:00 saatleri arasında Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Cumhuriyet Caddesi No:3  25100, Yakutiye/ERZURUM adresine şahsen yapılacaktır. Başvuru yapmış olan adaylar, 01 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan duyuruya göre kimlerin sınava katılacağı belirlenecektir. Buna göre adaylar listeye göre, 06 Aralık 2017 tarihi ile 07 Aralık 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi alabilirler.