Kültür ve Turizm Bakanlığı işçi personel alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olan Aigai Kazısı Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere işçi personel alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar Manisa ilinde alım yapılacak olup başvuru şartları ve detayları haberimizde.

KADRO BİLGİSİ:

Alım Yapacak Kurum: Kültür ve Turizm Bakanlığı Aigai Kazısı Başkanlığı

Niteliği: Geçici

Açık İş Sayısı: 6

Bu kapsamda kazı başkanlığına başvuru yapmak isteyen adayların bazı nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda adaylardan genel olarak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Yuntdağıköseler Mahallesi Çevresinde ikamet ediyor olmak, Arkeolojik Çalışmalara engel adli sicil kaydı bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Manisa Aigai Kazı başkanlığında görevlendirmek üzere işçi alımları için başvurular 18 Haziran 2021 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 21 Haziran 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde başvurular sadece şahsen yapılacaktır. 

Editör: TE Bilisim