Ankara Cumhurbaşkanlığı Senfon Orkestrası Konser Alanları İşletme Müdürlüğü bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak amacı ile 35 daimi personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanmış olan ilana göre farklı alanlarda olmak üzere daimi işçi personel alımı yapılacak. Bu kapsamda ilan hakkında detayları sizlerde paylaşıyor olacağız.

Başvurular 09 Kasım Başlıyor!

Külür ve Turizm Bakanlığına bağlı olan Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü ( Ankara Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Alanları İşletme Müdürlüğü ) 35 işçi personel alımı için başvurular 09 Kasım 2020 tarihinde başlayacak. Adaylar başvurularını en geç 13 Kasım 2020 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir.

Adaylar başvurularını sadece Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğünün ( çiğdem Mahellesi Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:50 06330 Çankaya /ANkara ) adresine istenen belgeler ile yapılacaktır.

Alım Yapılacak Kadrolar ve Özel Şartlar

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adaylar başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak şartları aranacak.

Başvuru Formu ve İstenen Belgeler:

  • Başvuru Formu,
  • Diploma Örneği veya Öğrenim Belgesi,
  • 2 adet Vesikalık fotoğraf,
  • İkametgah Belgesi,
  • Adli Cisil Kaydı Belgesi,
  • SGK Hizmet Belgesi,
  • Yabancu Dil Şartı aranan pozisyonlar için Geçerli Dil Belgesi örneği 

ile başvuru yapılacaktır.

BAŞVURU FORMU VE İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim