İŞKUR personel alımı ilanları yayımlandı. Bugün 16 Eylül 2021 tarihinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 49 kişlik boş kadro ile personel alımı yapılacak. Alımlar farklı illerdeki Kazı Başkanlıklarına yapılacak olup ilanın detaylarını sizlere aktarıyoruz.

KADRO BİLGİLERİ:

Bakanlığa bağlı olan kazı başkanlıklarına 49 personel alımı yapılacak olup,

  • Aydın NYSA Kazısı Başkanlığı 45 Beden İşçisi,
  • Muğla Stratonikea ve Lagina Kazısı Başkanlığı 4 Beden İşçisi alımı,

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İlgili kazı başkanlıklarına personel alımı başvurusunda bulunmak için adaylardan, Alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak, En az okur yazar olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kazı, Toprak atımı, Çevre Düzenlemesi, Bitki temizliği gibi işlerde çalışıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kazı Başkanlıklarına personel alımı başvuruları 17 Eylül 2021 tarihi ile aşlayacak olup Ekim sonuna kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını Kimlik Fotokopisi, Nüfus Kayıt örneği ile birlikte şahsen ilgili başkanlıklara yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim