Devlet Personel Başkanlığı üzerinden 7 kamu kurumuna daimi süreli memur personel alımları yapılacak.

Askeri personel alımları, Bakanlıklar Belediye Başkanlıklarına yapılacak olan memur alımlarının detaylarını aktarıyoruz. Hangi kurumlara personel alımları yapılacak. Savunma Sanayi Başkanlığı Sözleşmeli Personel alım TEDAŞ Müfettiş Yardımcılığı Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yard. Isparta Senir Belediyesi Memur alım ilanı Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Alım ilanı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı Diyarbakır Kocaköy Belediyesine istihdamlar sağlanacak.

KPSS 75 VE ÜZERİ PERSONEL ALIMI;

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketine yapılacak müfettiş alımlardan adayların yaş şartında 35 yaşını tamamlamamış olması gerekmektedir. KPSS'den ise en az 75 ve üzeri puan almış olmaları gerekiyor. KPSS sıralamasından ilk 200 içerisine girmiş olmak gerekmektedir.

UZMAN YARDIMCISI ALIMI;

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumuna 15 kişilik istihdamda; genel kadroda uzman yardımcısı için 9 kişi, bilişim alanında 2 adet uzman yardımcısı, hukuk alanında 2 adet uzman yardımcısı, istatistik alanında 2 adet uzman yardımcısı alınacak. Adayların KPSS'den en az 80 ve üzeri almaları gerekli olacak.

ZABITA VE İTFAİYE ERİ ALIMI;

Senir Belediye Başkanlığına ise zabıta memuru ile itfaiye eri alınacak. KPSS'den en az 60 ve üzeri puan almak gerekli olacak. Isparta iline bağlı Keçiborlu ilçesi Senir Belediyesi memur alımlarında 2 kişi istihdam edilecek.

ASKERİ PERSONEL ALIMI;

Askeri personel alımında ise İçişleri Bakanlığı Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığına 13 Mart tarihine kadar sürecek olan personel alımı yapılacak. Başvurular e devlet şifresi ile Personel Temini sitesi üzerinden yapılabilecek.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI;

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına yapılacak alımlarda ise sözleşmeli olarak bilişim personeli istihdam edileceği belirtildi. KPSS belgesi ibraz etmeyenler 70 olarak hesaplanacak. Dil puanı ibraz etmeyenler ise sıfır olarak kabul edilecek.

60 KPSS İLE MEMUR ALIMI

Belediye personel alım ilanlarından bir diğeri ise Kocaköy Belediyesine gerçekleşecek. Adaylar 2018 KPSS'den en az 60 ve üzeri almaları yeterli olacak. Lisans bölümü sosyolog alımında adaylar MEB sertifikasını da ibraz etmeleri gerekli olacak.

34 MEMUR ALIMI

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı açıkladığı personel alımlarında P1 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak gerekmektedir. 34 (otuz dört) kişilik personel alım detaylarında Adayların sözleşmeli olarak istihdam edileceği belirtildi. Tüm bu ilanlara erişim için https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kamu-memur-alim-ilanlari/ bağlantısını yeni tarayıcıdan açarak ilan başvuru lartlarına ve son başvuru tarihine erişebilirsiniz. Dİğer gelişmelerden anında haberdar olmak için:

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim