Bünyelerindeki personel ihtiyacını karşılamak adına yüzlerce kurum, engelli personel alımı yapıyor. Hangi firmalar engelli personel alımı ilanı yayın? engelli personel alımı ilanlarını  sizler için paylaşıyoruz.

2016 yılı içerisinde yapılan EKPSS sınavlarına girerek memur olma hayallerine devam eden engelli vatandaşlar için özel sektörlerde açık olan pozisyonlar için alımlar yapılmaya devam ediyor. Belediyeler, Bankalar, Hava yolları şirketleri, çağrı merkezleri, özel üniversiteler,  tekstil firmaları ve sigorta şirketleri gibi birçok alanda engelli personel alımları  yapılmakta.

Engelli derecesine göre EKPSS sınavına girerek başvurularını gerçekleştiren engelli memur adayları atamalar sonunda  herhangi bir kadroya yerleşemezse nerede Özel sektörde bulunan engelli pozisyonları için kendilerini uyan bölümleri başvurularını yapabilecekler.

Birçok il ve ilçede özel sektörler bünyelerindeki personel açığı kapatmak adına engelli personel alımı ilanı yayınladı. Antalya, İstanbul, Ankara, Kocaeli, Şanlıurfa gibi birçok ilçede engelli personel alımı yapılacak. sizlere de personel açıklarının bulunduğu sektörlerde çalışmak istiyorsanız bu sektörlerde sizlere uyan genel şartlar nitelikleri okuyarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

ALINACAK BAZI POZİSYONLAR

-Grafiker
-Ofis personeli
-Aşçı
-Depo Elemanı
-İnsan Kaynakları temsilcisi
-Çağrı Merkezi temsilcisi

Açıklanan engelli personel alımı ilanına haberimizin devamında vermiş olduğumuz  linkten kontrol edebilir ve sizler için en uygun olan pozisyonları seçerek başvurularınızı hemen yapabilirsiniz. Başvurularda KPSS şartı aranmayacak

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/engelli-2#&hc=E&cp=2
Editör: TE Bilisim