Türkiye genelinde hizmetlerine devam etmekte olan Halk Sağlığı Merkezleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alım ilanları yayımlamaktadır. Genel olarak her il kendi için personel alım ilanı yayımlamakta olup Afyonkarahisar Halk Sağlığı Merkezi tarafından yapılan açıklamada sağlık personeli alımı yapılacağını duyuruldu. Söz konusu duyuru da sağlık personeli alımı yapılacağı ve bu alımlarda adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmayacağı da belirtildi.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Merkezi Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı olmadan kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sağlık personeli alımı yapılacağını duyurdu. Peki söz konusu duyuruya göre Afyon HSM sağlık personeli alımı ne zaman yapılacak?

Başvuru yapmak isteyen adayların 12 Aralık 2016 ile 13 Aralık 2016 tarihleri mesai saatleri içerisinde Afyonkarahisar Halk Sağlığı Merkezine başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların en az ortaöğretim mezunu olması gerekmekte ve  ebelik, hemşirelik, sağlık memuru (toplum sağlığı), acil tıp teknisyenliği bölümlerinden birinden mezun olması gerekmektedir. Bu bölümlerden mezun olmayan adaylar başvuru yapamamaktadır. Başvurular Türkiye geneli alınacak yani adayların sadece Afyon il sınırları içerisinde yaşıyor olması gerekmemektedir Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan resmi bildiriyi incelemesi gerekmektedir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim