Sağlık Bakanlığına farklı kadrolarda kpss şartı olmadan personel alımı yapılacak.

2019 Danışman alım ilanına göre Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından 9 farklı kadroda alımlar yapılacağı duyuruldu.

Bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan alım ilanlarında başvuru şartları, başvurularda istenilen cv örnekleri ile birlikte duyuruldu. Buna göre hangi kadrolarda danışman alımı yapılacak?

ALIM YAPILACAK KADROLAR;

Sağlık Bakanlığına yapılacak 9 farklı kadro şu şekilde; İş Zekası Geliştirme Danışmanı, Karar Destek Uzmanı, Kıdemli Yazılım Mimarı, Veri Kalitesi, İş Analisti, Veri Tabanı Danışmanı, Test ve Analiz Uzmanı, Yapay Zeka Uzmanı, Yazılım Geliştirme Danışmanı ve Yazılım Test Personeli olarak açıklandı.

Karar destek uzmanı kadrolarındaki alımlarda adaylar 15 Mart tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesinde görevlendirilecek olan danışman hizmetleri alımlarında kadar destek personeli kadrosunda 4 kişi alınacak. Adaylar 2019 – Mayıs 2020 arasında görevlendirilecek.

İş analisti kadrosundaki alımlarda adayların Mayıs 2020 yılına kadar görevlendirileceği belirtildi. Bu kadroda yapılacak alımlarda 6 kişi istihdam edilecek.

Yazılım test uzmanı kadrosunda ise 4 kişi alınacak. Adayların geliştirilen yazılım testlerinin planlanmasını ve uygulanmasını gerçekleştirecekler.

Diğer kadrolardaki alımlarda başvuru detaylarını linki üzerinden erişebilirsiniz. Gelişmelerden ve personel alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indrebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim