Şırnak Valiliğinin yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak amaçlı Mahalle ve Çarşı Bekçisi alımı yapılacak. Alınacak adaylar Sınava tabii tutularak göreve alınacaktır. Sınavda başarılı olan adaylar Yedek aday listesine alınacaktır. Yapılacak sınav Sözlü ve yazılı olarak iki aşamadan oluşmaktadır. Sözlü sınavda başarılı olan adaylar yazılı sınava katılacaktır. Ayrıca adayların bu sınavlara katılabilmeleri için aranan şartlara uygun olmaları önemlidir.

Alınacak adaylardan, ilkokulu bitirmiş olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Askerlik görevini yapmış olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, görevini yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumuna sahip olmayan adaylar,herhangi bir suçu bulunmayan adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Türk toplum telakkilerine göre kötü şöhretli tanınmamak ve kamu haklarından mahrum bulunmayan adayların başvuruları kabul edilecektir. Bu şartları taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, Askerlik durum beyanı, Adli sicil beyanı, 6 adet vesikalık fotoğraf, Okul diploma veya tasdiknamesi aslı veya kuramca tasdikli örneği, T.C. kimlik numarası beyanı, Gerekmesi halinde lisede hazırlık okuduğuna dair beyanı ile birlikte en geç 06 Ocak 2017 tarihine kadar Çalışmak istedikleri valilik be kaymakamlıklara bu evraklar ilebirlikte başvuru yapmaları gerekmektedir. Ayrıca ilanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim