Yeni personel alım ilanları yayımlandı. Yayımlanmış olan ilanlara göre farklı 15 Belediye ve 3 Farklı SYDV bünyelerindeki personel eksikliğini gidermek için Belediye personeli ve SYDV personeli alımı yapıyorlar. Alımlar farklı pozisyonlarda yapılıyor. Başvuru Şartları nedir? Hangi Belediye ve SYDV alım yapıyor. İşin Olsa ekibi olarak sizlerle detayları paylaşıyoruz.

ALIM YAPAN BELEDİYELER:

Aydın Büyükşehir Belediyesi 4 , İzmir Tire Belediyesi 2, Edirne Küplü Belediyesi 1, Mersin Toroslar Belediyesi 3 , Diyarbakır Kocaköy Belediyesi 28, İzmir Karaburun Belediyesi 1, Ağrı Taşlıçay Belediyesi 1, İzmir Tire Belediyesi 1, Aydın Yenipazar Belediyesi 1, Balıkesir Sındırgı Belediyesi 2, Erzurum Köprüköy Belediyesi 2, Çanakkale Ecebat Belediyesi 2 kişi, edirne Keşan Belediyesi 1 personel, Çorum Laçin Belediyesi 5 olmak üzere farklı Belediyeler personel alımı yapıyor.

ALIM YAPAN SYDV İLANLARI:

Kamuya alım yapacak olan SYDV ler belirtildi. Buna göre Burdur Yeşilova SYDV 3 personel, Yalova SYDV 1 kişi, Antalya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alacak.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR NEDİR?

İlgili belediyeler ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı alımını yapacakları personellerden bazı nitelikler arıyorlar. Bu bağlamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 18 ile 45 yaşları arasında olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Herhangi bir adli sicil kaydı ve arşivi bulunmamak ve Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve en az ilköğretim mezunu olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İlgili ilanlar Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlandı ancak adaylar başvurularını belediyelerin veya sydv lerin belirttiği son başvuru tarihine kadar kurumlara şahsen istenen belgeler ile birlikte gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için ve ilanların tam metinlerine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırarak ilanlara ulaşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim