Farklı iller için başvuruları devam eden Çarşı ve mahalle bekçisi alımı başvuruları sona eriyor! 3 il için başvurular 28 Kasım 2017 tarihinde sona erecek. Buna göre, aşağıda başvuruları geçen illere ulaşabilir ve başvuru şartlarına göre başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Adaylardan en az lise mezunu olmaları ve diğer nitelikler aranacaktır. Ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) şartıda aranmıyacaktır.

3 İL İÇİN BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Bekçi alımı yapan bazı iller için son günlere gelindi. Buna göre, Samsun Valiliği, İzmir Valiliği ve Bursa Valiliği için son günlere gelindi. İzmir Valiliği bünyesine 750 kişilik kadro ile alım yapıyor. Başvuruları 27 Kasım 2017 tarihinde sona erecekti ancak yapılan son duyuruya göre başvurular 28 Kasım 2017 tarihine uzatıldığı belirlendi. Samsun Valiği 250 ve Bursa Vailiği de 250 kişilik kadro ile toplamda bu 3 il 1250 bekçi alımı yapıyor.

Adaylar başvurularını bulundukları il ve ilçelerden ilçe emniyet müdürlüklerine şahsen başvuru yapmaları şarttır. Buna göre adaylar başvurularını mesai saatleri içerisinde yani en geç 17:30 a kadar yapmaları şarttır. Bu tarihten sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bekçi alımlarında adaylardan, Erkek olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, En az lise mezunu olmak, Askerliğini yapmış olmak, 30 yaşından gün almamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhagi bir sağık durumu olmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, en az 167 cm boyunda olmak, Samsun Valiliği il sınırları içerisinde en az bir yıl ikamet ediyor olmak ve herhangi bir hastalığa bağlı olmamaksızın kitle indexi 18 ile 27 arasında olmak şartları aranacaktır.

Aşağıda sizlerle paylaşacağımız linkeri inceleyerek her valiliğe ait olan ilanları inceleyebilir ve başvurularını ilanların metinlerine göre yapabilirsiniz.

İzmir Valiliği iiçin Buraya Tıklayınız.

Samsun Valiliği İçin Buraya Tıklayınız.

Bursa Valiliği için Buraya Tıklayınız.