Geçtiğimiz haftalarda Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan İstanbul Üniversitesi personel alımı için başvurularda son günlere gelindi. Hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini gerçekleştirmemiş olan adaylar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Buna göre İstanbul Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda toplamda 301 kişilik kadro ile alım yapacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için başvuru şartlarını taşımaları şarttır.

Söz konusu olan ilan ile İstanbul Üniversitesi bünyesine 300 Özel Bütçeden hemşire ve 1 Döner Sermaye Bütçesinden Diğer Sağlık Personeli alınacaktır. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İstanbul Üniversitesi adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Haftalık 40 saati aşmıyacak şekilde gece nöbetleri dahil olmak üzere çalışmayı kabul etmek, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca Hemşirelik kadrosu için özel olarak, Hemşirlik bölümü lisans mezunu olmak ve 2016 yılı KPSS'den P3 puan türünden en az 55 ve üzeri puan almış olmaları gerekmektedir.

Diğer Sağlık Personeli Pozisyonu için ise, Fakültelerin rehberlik ve Psikolojik danışmanlık bölümü lisans mezunu olmak, 2016 KPSS den en az 70 puan almış olmak, Yabancı Dİl sınavından İngilizce dilinden en az 80 puan almış olmak ve Çocuk Tramva şle Temel Drana alanlarında eğitim almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına 04 Nisan 2018 tarihinde başlamışlardı. Hala başvuru yapmamış olan adaylar veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar en geç 18 Nisan 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, Başvuru formu ve sitenilen belgeler ile birlikte İstanbul üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim