Mühendis Alımı İlanı Yayımlandı. Resmi Gazetede 20 Ocak 2021 tarihli yer alan ilanlara göre Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Mühendis alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda adaylardan KPSS Şartı talep edilmekte. Ancak ilana göre adaylara KPSS Baraj Puanı şartı belirtilmedi. İşte şartlar.

KADRO BİLGİSİ:

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi 1 kişilik kadrı ile Elektrik - Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla en az 3 yıl alanında mesleki tecrübe sahibi olmak ve bunu SGK'dan alınacak belgeyle ibraz etmek şartı ile Mühendis Alımı ilanı yayımlandı.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında özel olarak,

  • 2020 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden puan almış olmak,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak,
  • Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar,

şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Adaylar başvurularına 20 Ocak 2021 tarihi ile 04 Şubat 2021 tarhine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Tavşanlı yolu 10. Km. Evliya Çelebi Yerleşkesi Kütahya/Merkez adresine yapılacak.

İLANIN TAM METNİ