Türkiye'nin önde gelen mağazacılık firmalarından olan ve yatırımlarına hızla devam ettiği gibi açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmekte olan Koçtaş Yapı Marketleri açık pozisyonları için ilanları hazırlamakta ve kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmaktadır.

Koçtaş Yapı Marketleri tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında yurt genelinde çok sayıda personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki Koçtaş Yapı Marketleri hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, personel alımına ilişkin ve pozisyonlar nelerdir.

İLAN BİLGİLERİ

Alım Yapacak Firma: Koçtaş Yapı Marketleri
En Az Mezuniyet: İlköğretim
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
İlan Edilen Pozisyon: 45'e Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna 45'e yakın çok sayıda pozisyon ilan edildi. Peki hangi pozisyonlar alım yapılacaktır.

KASA MÜŞTERİ DANIŞMANLARI
SATIŞ MÜŞTERİ DANIŞMANI (BOYA)
DEKORATİF STİL DANIŞMANI
KATEGORİ TEDARİK ZİNCİRİ UZMANI
TEKNİK EĞİTİM UZMANI
MALİ İŞLER UZMAN YARDIMCISI
ALAN PLANLAMA UZMAN YARDIMCISI
PAZARLAMA İLETİŞİM UZMANI
MÜŞTERİ DANIŞMANLARI (ANKARA)

BAŞVURULAR

Yukarıda Koçtaş firmasının alım yapacağı pozisyonların bir bölümü verilmiştir. Başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki linki takip etmesi, buradan tüm pozisyonları görüntülemesi, pozisyonlara göre aranmakta olan nitelikler hakkında bilgi edinmesi ve niteliklerine uyum sağladığı pozisyonlar için personel alımlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/N7pb6V
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ