Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazaları aracılığı ile hizmetlerine devam eden ve dekoratif ürünlerden mutfak eşyalarına, bahçe ürünlerinden ofis ürünlerine, hırdavat malzemelerinden, süs eşyalarına kadar farklı kategorilerde satış yapmakta olan Koçtaş Yapı Marketleri yatırımlarına da ara vermeden devam etmektedir.

Koçtaş Yapı Marketleri açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmekte olup ilgili ilanlar Koçtaş Yapı Marketleri tarafından hazırlanmakta nitelikler belirlenmekte ve kamuoyuna kariyer siteleri vasıtası ile duyurulmaktadır. Yeni ilanlara göre Koçtaş çok sayıda personel alımı yapıyor.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Koçtaş Yapı Marketleri iş ilanları için çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, müşteri memnuniyetine önem vermek, bazı pozisyonlar için tecrübe sahibi olmak, gerekiyorsa pozisyon için niteliklere sahip olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir ve pozisyonlara başvurular nasıl yapılır?

POZİSYONLAR NELERDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Koçtaş Yapı Marketleri çok sayıda personel alımı yapacak. Peki pozisyonlar nelerdir? MÜŞTERİ DANIŞMANLARI, MAĞAZA SATIŞ UZMANI, ENGELLİ PERSONEL, DEKORATİF STİL DANIŞMANI, KATEGORİ TEDARİK ZİNCİRİ UZMANI, ALAN PLANLAMA UZMAN YARDIMCISI, ONLINE CATEGORY BUYER gibi pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapacak? Buna göre başvurularını yapmak isteyen adayların https://goo.gl/RdnKWK linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA