Kocaeli Valiliği bekçi alımı yapacağını belirtti. Kocaeli Valiliği bünyesindeki eksikliği için Kocaeli Sınırları içerisinde bulunan 9 farklı ilçesine toplamda 200 kişili kakdro ile Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı gerçekleşitrecek. Aranan şartları taşıyan adaylar, Kocaeli Valiliği tarafından öncelikle sözlü sınava tabii tutulacaktır. Sözlü sınavdan başarılı olan adaylar ise Yazılı sınava davet edilecek ve yazılı sınavdan da başarılı olan adaylar Kocaeli Valiliği tarafından asil ve yedek listesine dahil edilecektir.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Kocaeli Valiliği bünyesine 200 kişilik kadro ile bekçi alımı yapacağı adaylardan, Erkek olmak, 30 yaşından büyük olmamak, en az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Başvuruda bulunduğu il/ilçe sınırları içerisinde en az bir yıl ikamet ediyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, En az 167 cm boyunda olmak, herhangi bir hastalığa bağlı olmaksızın beden kitle indeksi 18 ile 27 arasında olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak şartları aranmaktadır.

HANGİ İLÇELERE ALIM YAPILACAK?

Kocaeli Valiliği bünyesine 200 kişilik kadro ile, Körfen İlçesine 20, Derince İlçesine 20, Başiskele ilçesine 10, İzmit ilçesine 40, Karatepe ilçesine 10, Gebze ilçesine 40, Çayırova içesine 20, Darıca ilçesine 30 ve Dilovası ilçesine 10 olmak üzere 9 farklı ilçeye toplamda 200 Çarşı ve Mahalle bekçisi alınacak.

BAŞVURUAR:

Başvuruda bulunacak adaylar 06 Kasım 2017 tarihi ile 06 Aralık 2017 tarihleri arasında başvurulaını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Mesai saatleri içerisinde istenilen belgeler ile birlikte görev yapmak istediğiniz ilçe emniyet müdürlüğüne şahsen yapılması gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi alabilirler.

Editör: TE Bilisim