Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kuruma 150 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. Alımlar 7 farklı kadro ile yapılacak olup adaylardan herhangi bir özel nitelik aranmıyor. İşte alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartları.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

7 Bakım Onarım Personeli, 13 Hizmet Personeli, 19 İtfaiye Destek Personeli, 7 Şoför, 94 İşçi, 4 Ağır Vasıta Şoförü, 4 Operatör alımı yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Alım yapılacak kadroya uygun olmak gibi nitelikler aranacak. Adaylardan herhangi bir özel nitelik talep edilmemekte dir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Alımlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı olan BELDE özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sosyal Hizmetler Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama ve Ticaret A.Ş birimine yapılacak olup adaylar başvurularına 04 Mayıs 2021 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 07 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılacaktır. Adaylar başvurularını sadece [email protected] adresine yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://media.iskur.gov.tr/45519/kocaeli-belde-ozel-sag-egt-hiz-tic-a-s-07-05-2021.pdf