İşsizliğin son günlerde arttığı ülkemizde Koç Holding bir çok ilde çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapıyor. Koç Holding kendi himayesi altındaki şirketlerde açık pozisyonlarda gerekli olan niteliklerde personel alımını verdiğimiz linkte belirtmiştir. Bu link üzerinden aynı zamanda başvurularınızı gerçekleştirme olanağına sahipsiniz.

Koç Holding'in alım yapacağı personellerin pozisyonları arasındaki detaylar ve açık pozisyonlardaki şirketler hakkında detaylar nelerdir?

ALIM YAPACAK ŞİRKETLER

Arçelik A.Ş.
Tofaş Türk Otomobil Fab. A.Ş.
Ford Otomotiv San. A.Ş.
Koçtaş Yapı Marketleri A.Ş.
Otokar

Yukarıda belirtildiği üzere Koç Holding'in açık pozisyonlarda alım yapacağı şirketlerin bir bölümü bulunmaktadır. Daha fazla açık pozisyon alımı yapan şirketlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Sorumlu - Depolama
İş Yeri Hekimi
Yurtdışı Servis Mühendisi
Müşteri Danışmanı
Engelli Personel
CKD Operasyonlar Mühendisi

Yukarıda verilen pozisyonlar Koç Holding'in aradığı pozisyonların bir bölümü yer almaktadır. Koç Holding'in aradığı pozisyonların geri kalanına aşağıda vermiş olduğumuz linkten ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR

Koç Holding'in yayınladığı ülke genelinde aradığı niteliklerdeki personel alımı için başvurularınızı yapmak için aşağıdaki linkimize tıklayabilirsiniz. Aynı link üzerinden Koç Holding'in personel alımı için gereken pozisyonları ve linklere ulaşabilirsiniz. Sonuçları yine aynı link üzerinden öğrenebilirsiniz.

http://www.kockariyer.com/is-ilanlari
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ