Kızılay Ocak ayı yeni personel alımı ilanı yayımlandı. Kızılay bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yeni personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Bugün ( 13 Ocak 2023 ) gelmiş olan ilana göre herhangi bir mezuniyet şartı olmadan Temizlik Görevlisi alımı yapılacak. Kadın veya Erkek adaylarda ilgili ilanlara başvuru yapabilecekler. Peki ilan detayları nelerdir? Kimler başvuru yapabilecek? İşin Olsa ekibi olarak sizlere merak ettiklerinizi aktaracağız.

Kızılay Temizlik Görevlisi Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Temizlik Görevlisi alımı Kızılay Bakım A.Ş birimine yapılacak. Bu kapsamda Bakım A.Ş 2019 yılında kurulmuş olup hizmet vermektedir. Bu kapsamda Kızılay İstanbul Kartal’da bulunan huzurevi bünyesinde bulunan tüm ortak kullanım alanları ve sakinlerin yaşam alanlarının temel hijyen kurallarına uygun şekilde temizlemek üzere, “Sosyal Hizmet” ve “Sosyal Duyarlılık” hassasiyetlerini önemseyen “Temizlik Görevlisi” alımı gerçekleştirilecek.

Kadın Erkek Adaylar Alınacak!

Kızılay yayımladığı ilana göre Şartlarda herhangi bir kadın veya erkek niteliği koymamış olup bu kapsamda hem erkek hemde Kadın adaylar başvuru yapabilecektir.

İkamet Şartı Yok!

İlgili ilana göre başvurular İstanbul ilinden alınacak. Ancak herhangi bir İkamet artı yok. İstanbul da ikamet edebilecek olan adaylar başvuru yapabilecektir.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Kızılay Temizlik Görevlisi Alımı başvurusu için adaylardan genel olarak " En az ilköğretim mezunu,Alanında en az 2 yıl deneyime sahip, Alternatif yüzeylerde kullanılabilecek kimyasallar hakkında bilgi sahibi, Ekip çalışmasına yatkın, öğrenmeye açık, iletişim becerileri güçlü, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan " şartları aranacaktır.

Temizlik Görevlisi Görevleri Nelerdir?

  • Sakinin odasının temizlenmesi ve genel düzenini sağlamak,
  • Sakinlerin odasındaki lavabo ve tuvaletleri günlük olarak belirlenen periyotlarda temizlemek,
  • Sakinin sosyal ve fiziksel ihtiyaçlarının karşılanmak amaçlı kullandığı tüm ortak alanların temizlik ve hijyen kurallarına uygun şekilde temizlenmek,
  • Tesis bünyesinde bulunan tüm lavabo ve tuvaletleri günlük olarak belirlenmiş periyotlarda temizlemek,
  • Tesisin bahçesini, sorumlu müdür tarafından belirlenen periyotlarda düzenli olarak temizlenmek,
  • Tesis bünyesinde bulunan camları, sorumlu müdür tarafından belirlenen periyotlarda düzenli olarak temizlemek,
  • Eksilen temizlik malzemelerinin tedarik edilmesi amacıyla düzenli olarak ilgili yöneticisine bildirmek.

Başvurular Online Yapılacak!

Kızılay Temizlik Görevlisi alımı başvurusu sadece Online olarak yapılacak. Bu kapsamda adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak direk başvuru ekranına ulaşabilecekler.

Başvuru Tarihleri: 13 Ocak - 13 Şubat 2023

Başvuru Adresi: https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim