Kızılay 2022 yılı Personel alımı ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Mart ayı içerisinde yayımlanan personel alımı ilanına göre Kızılay Stajyer Alımı yapacak. Stajyer alımı için başvurular başladı. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Aynı zamanda sadece Öğrenci adayların başvuruları alınacak. Mezun olanların başvurusu kabul edilmeyecektir.

Kariyer adımlarına Kızılay ile başlamak isteyen adaylar için büyük fırsat. Peki Kızılay Stajyer alımlarına kimler başvuru yapabilecek? Başvurular ne zaman nasıl yapılacak? Tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

2022 Yılı Stajyer Alımı Başvurusu Başladı!

Kızılay yayımladığı Stajyer alımı ilanı için başvurular yayım tarihi olan 7 Mart 2022 tarihi ile başlamıştır. Stajyer alımı başvuruları en geç 31 Mayıs 2022 tarihine kadar gerçekleştirilecek. Stajyer alımı için başvurular ise Elektronik ortamda gerçekleştirilecek.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar " https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx " adresi üzerinden Stajyer ilanını kullanarak başvuru yapabilirler. Hazırlayacağınız CV yi ileterek başvurularınıza seçiminizin şansı artacaktır.

Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu Hangi Bölümlerde Stajyer Alınacak?

Üniversitelerin; Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Grafik Tasarım, İletişim, Yeni Medya, Halkla İlişkiler ve Tanıtım lisans bölümlerinde öğrenimine devam eden,

Üniversitelerin; Bilişim / Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Teknolojisi ön lisans bölümlerinde öğrenimine devam eden,

Liselerin; Bilişim Teknolojileri bölümünde öğrenimine devam eden,

Başvuru Şartları Nedir?

Kızılay Stajyer alımı için başvuru yapmak isteyen adaylarından,

- Stajları 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında olan,

- Staj zorunluluğu bulunan ve sigortası okul tarafından karşılanan,

- İlgili üniversite tarafından devlet katkı payının ödenebileceğini kurumumuza belgeleyebilen

- İletişim becerileri güçlü,

- Öğrenmeye ve gelişime açık,

- Ekip çalışmasına yatkın,

- Sorumluluk sahibi.

şartları aranacaktır.

Editör: TE Bilisim