Kızılay Personel Alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan personel alımı ilanına göre Kızılay bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Yarı Zamanlı çalışacak personel alımı yapılacak. Bu doğrultuda alımlar Kızılay Lojistik birimine gerçekleştirilecek olup öğrenci olmak gereklidir. Peki kimler başvuru yapabilir?

Part Time Personel Alımı Yapılacak!

Kızılay bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Yarı Zamanlı çalışacak adaylar alacak. Bu yönde Kızılay Lojistik bünyesine Türk Kızılay Lojistik‘in Ankara / Kahramankazan lokasyonlarında görev alacak, Yarı Zamanlı (Part-Time) Lojistik Uzman Yardımcısı aranmaktadır.

Lojistik Uzman Yardımcısı Alımı Şartları Nelerdir?

Kızılay Lojistik personel alımı için Öğrenci olmak gerekiyor. 8 Şubat 2022 tarihi ile gelmiş olan personel alımı ilanına göre Kızılay Lojistik Uzman yardımcısı alımı yapacak. Bu doğrultuda alımlar için adaylardan,

- Üniversitenin 3. veya 4. Sınıfında okuyan

- İİBF, Mühendislik veya Lojistik Yönetimi Bölümlerinde okuyan,

- Tercihen İngilizce bilen,

- B Sınıfı ehliyete sahip,

- Takım çalışmasına yatkın,

- Analitik düşünme becerisi olan

- Stresle baş edebilen

- Etkili İletişim kurabilen,

- Çözüm ve sonuç odaklı çalışan,

- Proaktif,

- Gelişim açık,

- Paydaş memnuniyetine önem veren,

- Depo yönetimi ve mevzuat bilgisine sahip,

- Dokümantasyon yönetimi ve raporlama becerisine sahip,

- Etkin zaman yönetimi ve planlama becerisine sahip,

- Yurt içi ve yurt dışı deprem, sel, yangın vb. her türlü afette kısa veya uzun dönem görev alabilecek fiziki ve psikolojik yeterliliğe sahip olmak.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Lojistik Personel alımı için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 8 Şubat 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 8 Mart 2022 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Kızılay resmi internet adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular Elektronik ortamda CV ile yapılacak.