Kızılay personel alımı ilanı geldi. Şubat ayı Kızılay personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Sağlık personeli Alımı ilanı yayımlandı. Kızılau Ocak ayı içerisinde yayımladığı perosnel alımlarına başvurular devam ederken Şubat ayı yeni ilanlar yayımlandı. 7 Şubat 2022 tarihi ile gelmiş olan ilan ile Kızılay Sağlık A.Ş birimine Yoğun Bakım Hemşiresi Alımı Yapacak.

Yoğun Bakım Hemşiresi Alımı Başvuru Şartları:

Üniversitelerin Hemşirelik Bölümlerinden mezun,

En az 2 yıl yoğun bakım deneyimi olan,

Hasta bakımı planlama ve uygulama becerilerine sahip,

Uygulanacak her türlü sağlık işleminin güvenli bir şekilde ilerlemesini sağlayabilen,

Hasta güvenliği odaklı çalışan,

Öğrenmeye açık, olumlu iletişim becerilerine sahip, kendini iyi ifade edebilen, sözlü ve yazılı iletişimi güçlü,

Organizasyon ve koordinasyon becerisi gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi,

Eğitime ve gelişime açık,

Sorun çözme becerisi gelişmiş olan.

Kızılay Sağlık A.Ş Nedir?

Kızılay Sağlık A.Ş ülkemize 3 Hastane ve 2 Tıp Merkezi ile kaliteli hizmet vermeye devam eden Sağlık kuruluşudur. Kızılay A.Ş bünyesine 777 sağlık çalışanıyla Hastane ve merkezerinde 146’sı hekim, 324’ü yardımcı sağlık çalışanı, 307’si idari çalışan bulunmaktadır.

Başvurular Online CV İle Yapılacak!

Kızılay bünyesine alacaığı Sağlık personeli alımı için başvurular başladı. İlanın yayım tarihi olan 7 Şubat 2022 tarihi ile başlayan başvurular en geç 7 Mart 2022 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular sadece İnternet üzerinden Kızılay resmi kariyer adresinden gerçekleştirilecektir. Başvuru yapacak adaylar aşağıdaki niteliklere uygun olmak zorundadırlar. Bu yönde başvurular sadece CV ile gerçekleştirilecek. Başvuru adresine haber sonundan ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim