Kızılay Personel alımı ilanı yayımlandı. 24 Mayıs 2022 tarihi ile gelmiş olan personel alımı ilanına göre Kızılay bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere iki farklı ilan yayımladı. Uzun zamandır ilan yayımlamayan Kızılay az önce duyurduğu ilan ile Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapacağını bildirdi. KPSS Şartı olmaksızın personel alımı yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak kızılay personel alımı ilanlarını her zaman sizlerle paylaşıyoruz. Az önce gelen ilan için de detayları sizlerle paylaşacağız.

Kızılay Yeni İlan İle Hangi Alanlarda Personel Alımı Yapılacak?

Kızılay Personel alımı ilanı ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere iki alanda personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda yayımlanan ilana göre Alımlar " Kızılay Çadır A.Ş " birimine yapılacak. Ankara İlinde yapılacak personel alımları için Araştırma ve Geliştirme Uzmanı alanında Mühendis Alımı ve Tekniker Alımı yapılacak.

  • Araştırma ve Geliştirme Yetkilisi - Makine Teknikeri (Çadır A.Ş.)
  • Araştırma ve Geliştirme Uzmanı - Makine Mühendisi (Çadır A.Ş.)

Başvuru Genel Şartları Nelerdir?

Kızılay ilanlarına başvuru yapabişmek için adaylardan genel olarak " Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Aktif olarak araç kulanabilen ve seyahat kısıtlaması olmayan, Görevini yerine getirmesine engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve İş güvenliği ve işçi sağlığı konusunda bilgi sahibi olmak, Tercihen SAP ERP programı hakkında bilgi sahibi olmak, Teknik şartname ve ihale dokümanlarını okuma, anlama ve yorumlama tecrübesine sahip, Montajlı ürün tasarlama ve parçaların (sac, plastik, metal, kompozit vb.) imal ettirilmesi konusunda deneyim sahibi, Malzeme bilgisi ve tecrübesi olan, AutoCad, Solidworks ve Sketch-up gibi tasarım programlarını iyi derecede kullanabilen" şartları aranacaktır.

Alanına Göre Özel Başvuru Şartları Nedir?

Araştırma ve Geliştirme Yetkilisi - Makine Teknikeri Şartları:

  • MYO Makine veya ilgili teknik bölümlerden mezun,
  • En az 3 yıl deneyim sahibi,
  • Örtülü elektrot ve Gaz altı kaynak makineleri kullanabilen,
  • Universal torna, dikey freze makineleri kullanabilen,

Araştırma ve Geliştirme Uzmanı - Makine Mühendisi Şartları:

  • Makine Mühendisliği veya ilgili teknik mühendislik bölümlerinden mezun,
  • Şirketlerin Ar-Ge / Mühendislik departmanlarında en az 3 yıl çalışmış,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • Reçete hazırlama ve maliyet analizi yapma tecrübesine sahip,

En Az 7000 TL Maaş Verilecek!

Kızılay personel alımları Tekniler ve Mühendis kadrolarında yapılacağından günümüz şaertlarına göre Tekniker Maaşları 7000 TL civarındadır. 

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Kızılay Personel alımı başvuruları sadece Online olarak yapılacak. Resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına başvurular sadece Elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Bu kapsamda başvuru için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir ve şartlara uygunsanız başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx

Editör: TE Bilisim