Kızılay Haziran Ayı Yeni Personel Alımı İlanı Yayımladı!

Kızılay bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere personel alımı faaliyetlerine devam ediyor. Mayıs ayı son ilanlarna göre Kızılay Yönetici Asistanı alımı yapacağını bildirdi. Kızılay Yatırım A.Ş biriminde görevlendirmek üzere Anadolu Yakası İstanbul'da görevlendirilmek üzere Asistan alımı yapılacağı bildirildi. Başvuru süreci başlamış olan ilan için adayların aşağıdaki nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir.

Yeni Personel Alımları Devam Ediyor!

Kızılay bildiğiniz gibi bünyesine yeni ilanlar her zaman yayımlıyor. Bümnyesindeki personel ihtiyacı doğrultusunda farklı alanlarda ilan yayımlayan Kızılay Haziran ayı içerisinde 19 fakrlı alanda personel alımı yapılacağı açıklandı.

Kızılay Yatırım Nedir?

Kızılay Yatırım ve ona bağlı grup şirketleri, Kızılay adına ‘sosyal etki yatırımcılığı’ yaparak, sektörlerinde Kızılay misyonuna uygun, kalıcı ve sürdürülebilir faaliyet gösterip gelir elde eder ve kazancının tamamını Kızılay’a aktarır. Kızılay Yatırım; insanı ve toplumu güçlü kılmak, afetlerin ve yoksulluğun oluşturduğu insan ıstırabını dindirmek üzerine kurulu olan temel varoluş amacını gerçekleştirmesi yolunda Kızılay’ın en büyük ve daimi destekçisidir.

Yönetici Asistanı Alımı Şartları Nedir?

Adayların genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasoından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Diksiyonu düzgün olmak" gibi nitelikler aranacak. 

Ayrıca Özel Olarak,

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Alanında en az 5 yıl tecrübesi bulunan,
  • Planlama, organizasyon ve koordinasyon becerileri yüksek,
  • Sözlü ve yazılı iletişim becerileri güçlü,
  • İleri seviyede İngilizce dil yetkinliğine sahip,
  • MS Ofis uygulamalarına iyi derecede hakim,
  • Detaylı, sistemli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş,
  • Doküman kontrolü konusuna hakim,

Asistsan Maaşları Ne Kadar?

Yönetici asistanı maaşları en düşük 4500 TL ve en yüksek 12 bin TL olarak biliniyor. Ortalama Yönetici Asistanı maaşları ise 6000 TL dir. Bu tecrübe ve mezuniyete göre farklılık gösterebilmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Kızılay Yönetici Asistanı alımı başvurusu başladı. Resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanmış olan ilana göre başvurular sadece Elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Bu kapsamda aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: basvuru.kizilaykariyer.com/dgandl5tej52y5cfwb7nypem5q.job

Editör: TE Bilisim