Kızılay yeni personel alımı ilanı yayımladı. 2021 yılı aralık ayı içerisinde yayımlanmış olan personel alımı ilanı ile Kızılay İstanbul'da bulunan Kızılay Sağlık A.Ş biriminde görevlendirilmek üzere hastanede çalışacak Psikiyatri Uzmanı Alımı yapacak. Söz konusu olan Sağlık Personel alım ilanı için adaylardan istenen niteliklerin sağlanıyor olması gereklidir.

Kızılay Sağlık Nedir?

Kızılay hastane ve merkezlerinde çalışan personel sayısını duyurdu. 146 hekim, 324 Sağlık Çalışanı, 307 idari personel olmak üzere Kızılay Sağlık hastane ve merkezlerinde 777 çalışanı ile hizmet vermektedir. Yeni Yayımlanan sağlık personeli alımı ilanı ile kadrosunu genişletmek isteyen Kızılay yeni Psikiyatri uzmanı alımı yapacak.

Psikiyatri Uzmanı Başvuru Şartları Nedir?

Kızılay Sağlık bünyesinde görev yapmak isteyen personel adayları için şu genel nitelikleri talep ediyor;

  • Seyahat engeli olmamak, Tam Zamanlı çalışabilecek olmak,
  • Kaliteli Hizmet anlayışını benimsemiş olmak, İletişim yönünden sağlıklı ve kesin iletişim kurabilen,
  • Psikiyatri uzmanlığında uzmanlığını tamamlamış olmak,
  • Branşı ile alakalı güncemi takip eden ve yeni tanı ve tedavilerini yakından takip eden,
  • Etik değerlere bağlı, hasta güvenliği ve memnuniyetine önem veren,

adaylar ilgili ilana başvuru yapabilecekler.

Psikiyatri Uzmanı Maaşları Ne Kadar?

Kızılay bünyesine alacağı Psikiyatri uzmanı için maaş bilgisini açıklamadı. Ancak genel olarak psikiyatri maaşları 7000 bin TL den başlayıp 15 bin TL ye kadar ulaşmaktadır.

Başvurular Online Yapılacak!

Psikiyatri Uzmanlığı alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile başlamış olup 2022 yılı Ocak ayına kadar devam edecektir. Bu kapsamda başvurular, en geç 14 Ocak 2021 tarihi saat 18:00 a kadar yapılacak. Başvuru için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak üyelik bilgileriniz üzerinden CV göndererek başvuruda bulabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx

Editör: TE Bilisim