Kırıkkale Üniversitesi 214 Personel Alımı yapacak. hafta başı ile yayımlanmış olan ilanlara göre Kırıkkale Üniversitesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere farklı platformlarda 214 Kamu Personeli alımı yapacak. Alımlar Kadrolu işçi alanlarında ve Sözleşmeli Personel alanlarında yapılacak. Kadro dağılımı ve Başvuru şartları şöyledir.

Sözleşmeli Personel Alımları:

Kırıkkale Üniversitesi Sözleşmeli olarak 122 kişilik kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu Sağlık Personeli Alımı yapılacak. Alımlar, 70 Hemşire, 10 Röntgen Teknisyeni, 8 Laborant, 8 Sağlık Teknikeri ve 8 Diğer Sağlık Personeli, 3 Ebe, 3 Eczacı, 3 Diyetisyen, 2 Biyolog, 4 Fizyoterapist ve 3 Psikolog alımı yapılacak. Hemşire Alımı için Lise ve Lisans mezunu alım yapılacak.

Kadrolu İşçi Alımları:

Kırıkkale Üniversitesi 92 Kadrolu İşçi Alımı yapacak. Alımlar İŞKUR aracılığı ile yapılacak. Buna göre Genel Sekreterlik, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı ile Tıp Fakültesi Hastanesinde görevlendirmek üzere 17 Güvenlik Görevlisi, 16 Temizlik Personeli ve 59 Hasta Bakım Elemanı alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Vardiyalı çalışmasına herhangi bir engeli olmamak,
  • Nöbet usulü çalışmayı kabul etmek,

Ayrıca Sözleşmeli Sağlık Personeli alımlarında adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak. Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Sözleşmeli Personel alımı için ve kadrolu İşçi alımı için başvurular 03 Aralık 2020 tarihi ile başladı. Sözleşmeli Perosnel başvuruları 15 gün devam edecek olup en geç 18 Aralık 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. İŞKUR aracılığı ile yapılacak Kadrolu İşçi alımları için ise en geç 07 Aralık 2020 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir.

122 Sözleşmeli Personel Alımı Detayları Burada

92 Kadrolu İşçi Alımı Detayları Burada

Editör: TE Bilisim