Kipa Eleman Alımları

Kipa Eleman alımı gerçekleştiriyor. Kipa bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak adına, çeşitli pozisyonlarda personel eleman alıyor. Sizde Kipa ailesine katılmak için haberimizin devamındaki bilgileri inceleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.

Uzun yıllardır ülkemizde de faaliyet gösteren Kipa’nın dünya genelinde 2 bin 470 mağazı ve 370 bin çalışanı bulunmaktadır. 1994 yılından bu yana ülkemizde faaliyetlerine devam eden Kipa Eleman Alımları ile ülkemizde istihdama büyük katkı sağlamaktadır. Kasım 2003 tarihi itibarı ile Tesco Grubu ile birleşen Kipa, Türkiye’deki perakende faaliyetlerini genişletmeye devam etmektedir. Her geçen gün kendini büyüten ve sürekli genişleme hedefi içerisinde olan firma bu yıl yine yeni personel alımları yapacaktır.

Kipa Eleman Alımları iş başvurusu yapmak isteyen herkes internet üzerinden firmanın ilanlarını inceleyebilir. Uluslararası yerel perakende grubu Kipa büyüme programı sürecinde yeni mağazalar açma çalışmalarına devam ediyor. Hem açılacak olan bu yeni mağazalarda hem de mevcut mağazalarında çok sayıda personele ihtiyaç duyan firmada siz de çalışmak ister misiniz? 2015 yılının son aylarında ve 2016 yılında yeni personel alımı yapacak olan firmada çok sayıda açık pozisyon bulunuyor. Kipa’ya iş başvuru formunu doldurarak başvurabilir eleman alımı fırsatlarını insan kaynakları sayfasındaki iş ilanlarına başvurarak değerlendirebilirsiniz. Firmaya internet üzerinden iş başvurusu yapabileceğiniz gibi isterseniz de çeşitli market zincirlerine de bizzat başvuru yapabilirsiniz.

Artık yeni bir iş ile hayatına devam etmek isteyenler Kipa Eleman Alımları iş başvurusu yapmayı tercih ediyor. Kipa açık pozisyonlarını ve iş ilanlarını aracı kurumlar yolu ile duyuruyor. Genelde büyük kariyer sitelerinden yayınlanan ilanlara başvuru yapmak için detaylı olarak ilan şartlarını inceleyebilirsiniz. Firmada açık pozisyonlar ise şu şekildedir;

- mağaza müdürü

-reyon görevlisi

-gıda mühendisi

-pasta ustası

-Teknik servis elemanı

-kasap

-muhasebe görevlisi

-kasiyer

Bu pozisyonların yanı sıra şu anda sayamadığımız çok sayıda açık iş ilanı bulunmaktadır. Siz de kendinize CV hazırlayarak Kipa Eleman Alımları iş başvurusu yapabilirsiniz. Firmanın insan kaynakları birimi tarafından başvurularınız en kısa sürede değerlendirilecek ve tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

Kipa Eleman Alımı ilanına başvuruda bulunmak için aşağıda verilen bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/tesco-kipa-kitle-pazarlama-ticaret-ve-gida-sanayi-is-ilanlari-c12506-p2740/

Editör: TE Bilisim