Ülkemizin her ilinde bulunmakta olan valilikler bilindiği üzere farklı pozisyonlar için çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup özellikle kurumlar son birkaç yıldır Türkiye İş Kurumu İŞKUR Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında personel alımı gerçekleştirmektedir.

Kars Valiliği tarafından hazırlanmakta olan kamu personeli alımı ilanı Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Programlar TYP sayfası aracılığı ile yayımlandı ve ilgili kamu kurumunu toplam 35 kişilik kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Kars Valiliği tarafından yayımlanan ilana göre 35 kişilik kamu personeli alımı yapılacağı görülmektedir. Peki ilan detaylar nedir? Buna göre her hangi bir özel şart aranmamakta olup adayların Kars'da ikamet etmesi gerekmektedir. Kazanan adaylar 19 Mart 2018 tarihi itibari ile göreve başlayacak olup 17 Eylül 2018 tarihine kadar çalışacaktır. Alım yapılacak pozisyon çevre temizliği olarak bilinmektedir. Personellere asgari ücret maaş ve sosyal imkanlar tanınacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kars Valiliği 35 kamu personeli alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Kars ilinde ikamet eden adaylar başvurularını Kars İŞKUR merkezleri aracılığı ile ya da https://goo.gl/Xm2QQZ linki vasıtası ile müracaatlarını gerçekleştirebilir.

Editör: TE Bilisim