Türkiye'nin dört bir bölgesinde bulunan İl Özel İdaresi kurumları bilindiği üzere bünyelerindeki personeller ile görevlerine devam etmekte olup yine açık pozisyonları için özellikle Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında personel alımı gerçekleştirmektedir.

Kars İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan 20 kamu personeli alımı ilanı Türkiye İş Kurumu İŞKUR Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Kars İl Özel İdaresi 20 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım ilanına ilişkin detaylar nedir ve kimler nasıl başvuru yapabilir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Kars İl Özel İdaresi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 20 kamu personeli alımı yapacaktır. Peki detaylar nedir? Buna göre her hangi bir özel şart aranmıyor. Adayların müracaat edebilmek için Kars'da ikamet ediyor olmaları yeterlidir. İş başı 19 Mart 2018 tarihinde başlayacak ve iş sonu 17 Eylül 2018 tarihi olarak duyurulmuştu. Kazanan adaylar günlük 9 saat çalışacaktır. Asgari ücret ve sosyal imkanlar sağlanacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kars İl Özel İdaresi 20 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilr? Buna göre müracaatlarını gerçekleştirecek olan adayların Kars İŞKUR merkezlerinden ya da https://goo.gl/h3HZkX linkini kopyalayıp tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını tamamlayabilir.

Editör: TE Bilisim