Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan ilanlar, İŞKUR üzerinden başvuruları alınan diğer ilanlarla beraber kamuya çok sayıda memur personel alımları yapılmaktadır. Haberimizde DPB üzerinden yayımlanmış ve başvuru sürecine girilmiş ilanlara yer vermeye çalışacak, sizlere bilgilendirmeleri ulaştıracağız. Memur personel alımlarında Çevre Bakanlığı, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Tapu Kadastro, Dışişleri Bakanlığı, Adli Tıp Kurumu, Ankara Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, TÜBİTAK, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı ve Genel Kurmay Başkanlığı gibi bakanlıklar ve kamu kurumlarının ilanlarına yer vereceğiz.

Yayımlanan ilanlarda Çevre Bakanlığı sözleşmeli statüde görev alacak bilişim personeli, Karadeniz Teknik Ünivesitesi sağlık personeli alımı, Ankara Üniversitesi ise çeşitli kadrolardan personel alımları gerçekleştirecektir. Bu alımlara ek olarak Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü pilot alımı, Dışişleri Bakanlığı sekreter ve hukuk müşaviri alımları, Anadolu Üniversitesi proje yöneticisi, TÜBİTAK mühendis ve araştırma personeli, Enerji Bakanlığı bilişim personeli ve Genel Kurmay Başkanlığı uzman personel alımları gerçekleştireceklerdir.

Memur alım ilanlarına başvuru yapacak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu' nun 48. maddesinde belirtilen koşulları sağlamaları gerekmektedir. Bu koşullarla alakalı başvuru bilgilendirmeleri ilan kılavuzlarında detaylıca aktarılmıştır. Erkek adaylar için askerlik yapmış olmak, bazı ilanlarda KPSS puanı bulunmak, sağlık problemi bulunmamak ve kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak gibi şartlar aranmaktadır. Tüm bu ilanlarla alakalı bilgilendirmelere ve başvuru şekillerine sitemiz isinolsa.com üzerinde yer verdik. Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden tüm ilanları görüntüleyebilir, ilanlarla alakalı başvuru bilgilerine erişebilirsiniz.

İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim