Geçtiğimiz hafta İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanda Çankırı Saçak Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamuya şoför alımı yapacakları İŞKUR aracılığı ile duyurulmuştu. Müracaatlar İŞKUR'un ilan yayımlanması ile başlamıştı ve halen devam ediyor.

Çankırı Saçak Belediye Başkanlığı bünyesinde en az ilköğretim mezunu şoför alım ilanı müracaatları 8 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek ve adayların bu tarihe kadar başvuru yapması gerekmektedir.

Alım Yapacak Kurum: Çankırı Saçak Belediye Başkanlığı

NASIL BAŞVURU YAPILACAK


Çankırı Saçak Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 3 şoför alımı yapılacağı belirtildi. Müracaatlar 8 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek. Peki başvurular nasıl yapılır.

Başvurular Türkiye geneli İŞKUR aracılığı ile yapılmaktadır. Türkiye geneli her hangi bir İŞKUR müracaat merkezleri aracılığı ile adaylar Çankırı Saçak Belediye Başkanlığının alım yaptığı şoför alım ilanına başvuru yapabilir.

İNTERNETTEN BAŞVURU YAPILABİLİR

İŞKUR'a gitmeye vakti olmayan ya da İŞKUR bulundukları bölgeye uzak olan adaylar yine internet üzerinden de müracaatlarını gerçekleştirebilir. İnternet üzerinden başvurular için adayların İŞKUR'un sitesine girmesi ve iş ilanları bölümüne girerek Çankırı Saçak Belediye Başkanlığı için yayımlanmış ilanı bulması gerekmektedir. Bu ilan aracılığı adaylar başvuru yapabilir.

Adayın en az ilköğretim mezunu olması ve en az 5 yıllık B sürücü ehliyetlerinin olması gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim