Lise mezunu 30 güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu kamu kurumlarına personel istihdamı yapmaya devam ediyor. Buna göre lise, önlisans ya da lisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği çok sayıda ilan bulunuyor. İŞKUR İl Müdürlüğü merkezlerinden, hizmet noktalarından ve İŞKUR e-şube üzerinden yapılabilecek olan başvurularda Ankara Güzel Sanatlar Üniversitesine 30 özel güvenlik alımı için genel ve özel başvuru şartları belli oldu.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların başvurularda T.C. vatandaşı olmaları, yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmaları, üst yaş olarak en fazla 45 yaşını geçmemiş olmaları, eğitim düzeyinde ise en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, güvenlik ve arşiv araştırmalarından olumlu sonuçlandırılmaları, askerlik ile ilişiği bulunmaması, herhangi bir kurumdan emeklilik, yaşlılık ya da maluluk aylığı almıyor olmaları, affa uğramış olsalar dahi milli güvenliğe karşı işlenen suçlardan güveni kötüye kullanma, ihaleye fesat dolandırıcılık suçlarından ve ilanda belirtilen diğer suçlardan mahkum olmamaları, terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamaları, örgüte yardım etmemiş, kamu imkanlarını ve kaynaklarını örgüt desteklemeye yönelik kullanmamış, terör örgütü propagandası yapmamış olmamaları gerekmektedir. Adayların 5188 sayılı kanunda belirtilen güvenlik kimlik kartına sahip olmaları istenilecektir.

BAŞVURU TARİHLERİ

Adayların Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesine yapılacak personel alımları için 19 Nisan tarihine kadar başvurularını tamamlamış olmaları gerekmektedir. Kura 30 Nisan tarihi saat 10:30'da belirtilen Üniversitede gerçekleştirilecektir.

İlan detayları, başvuru genel ve özel şartları için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim