ÖSYM tarafından bugün açıklanan 2019 KPSS/6 tercih kılavuzuna göre adaylar ilgili KPSS puanları ile tercih yapmaya başladı. Bu noktada birçok kamu kurumuna farklı pozisyonlarda alım yapılacak olup bu alımların yapılacağı kadrolardan biri de hemşirelik oldu. Toplamda lisans mezunu 15 hemşire alımı yapılacak olup alıma ilişkin detaylar ise haberin devamında yer alıyor.

Hemşire Alımı Yapacak Olan Kurumlar

2019/6 tercih kılavuzu ile yapılacak olan alımda 15 hemşire alımı yapacak olan kurumlar Ağrı Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Ankara Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Batman Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Bilecik Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Bolu Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Düzce Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Edirne Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İstanbul Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kırklareli Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kilis Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Niğde Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Siirt Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Şırnak Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Uşak Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak yer aldı.

Nitelik Kodları Neler?

15 hemşire alımında adayların kadın olması, Hemşirelik veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak, Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması nitelik kodlarını sağlaması istenmektedir.

Editör: TE Bilisim