Kafkas Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere geçtiğimiz gün ilan yayımlamıştı. Yayımlanmış olan ilana göre farklı kadrolarda olmak üzere 106 kişilik kadro ile alım yapılacak. Başvuruların 20 Temmuz 2020 tarihi itibari ile başlamasının ardından hala devam ediyor. Ancak 23 Temmuz 2020 tarihi ile gelmiş olan ilana göre bazı kadrolarda güncelleme yapıldı. Haberimizde sizlere ilan hakkında detayları aktaracağız.

DÜZELTME İLANI

20.07.2020 tarihli ve 31191 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan ilanımızda aşağıdaki şekilde düzeltme yapılmıştır.

Söz konusu düzeltme Eczacı kadrosu için de yapılmış olup eski ilana göre, Eczacı unvanına başvuran adayların ibraz ettiği diploma veya geçici mezuniyet belgelerinde (aslı gibidir onaylı sureti veya kare kodlu e-devlet çıktısı veya transkript) diploma puanı bulunmak zorunludur. Aksi takdirde başvurusu değerlendirmeye alınmayacaktır.

YENİ İLANA GÖRE, Eczacı unvanına başvuran adayların ibraz ettiği diploma veya geçici mezuniyet belgelerinde (aslı gibidir onaylı sureti veya kare kodlu e-devlet çıktısı veya transkript) diploma puanı bulunmak zorunludur. Aksi takdirde başvurusu değerlendirmeye alınmayacaktır. İlan edilen Eczacı kadrolarına diploma puanına göre sıralama yapılarak her kadro için 5 (beş) katı kadar aday çağırılacak olup, adaylar Kurumumuz tarafından mülakata tabi tutulacaktır.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

Kafkas Üniversitesin personel alımı hala devam ediyor. Başvurular 04 Ağustos 2020 tarihinde yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim