İzmir Torbalı Belediyesi personel alımı ilanı yayımladı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre İzmir Torbalı Belediyesi firmasına 60 kişilik boş kadro ile Personel Alımı yapılacak. Bu kapsamda, İzmir Torbalı Personel Özel Güvenlik Gı.Peyz. Turz. San. ve Tic. bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 60 kişilik boş kadro ile farklı kadrolarda personel alacak.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

60 kişilik boş kadro ile alımlar;

  • Garson,
  • Komi,
  • Temizlik Personeli,

kadrolarında yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İzmir Torbalı Belediyesi bünyesindeki firmaya personel alımı için adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ve Torbalı İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak" şartları aranacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını şahsen gerçekleştireceklerdir. Bu kapsamda Belediye ye bağlı olan kuruma başvurular 3 Haziran 2021 tarihi içerisinde başlamış olup en geç 9 Haziran 2021 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. Başvurular Torbalı Pers. Özel Güv. Gı. İnş. Peyz. Turm. San ve Tic. A.Ş. adresine yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için İŞKUR Kurum dışı ilanlarında yayımlanan duyuruyu inceleyebilirsiniz.

https://media.iskur.gov.tr/46013/izmir-torbali-pers-ozel-guv-gi-ins-peyz-tur-san-tic-a-s-09-06-2021.pdf