İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İzmir İZFAŞ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 121 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. Bu kapsamda İzmir İZFAŞ Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri en az ilköğretim mezunu adaylar içerisinden alım yapılacak. Alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartları haberimizde.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

  • 55 İngilizce Tercümanı,
  • 25 Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Elemanı,
  • 1 Ofis Destek Elemanı,
  • 40 Temizlik Personeli,

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İzmir İZFAŞ personel alımı için adaylardan bazı genel ve özel şartlar talep edilecek. Genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Esnek Çalışma saatlerine uygun olmak, Tercihen İngilizce biliyor olmak" gibi genel şartlar aranacak.

Özel olarak ise, Alım yapılacak pozisyona göre eğitimini Lise, Ön Lisans veya Lisans bölümlerinden tamamlamış olmak, MS office programlarını kullanabiliyor olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

İzmir İZFAŞ alımları için başvuru süreci 1 Kasım 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 5 Kasım 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular İZFAŞ Genel Müdürlüğü resmi mail adresi olan [email protected] adresine mail göndererek başvuru yapılacaktır.