İŞKUR ile gelmiş olan duyuruya göre İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri İZFAŞ bünyesindeki personel eksikliğini gidermek üzere 41 kişilik kadro ile personel alımı ilanı yayımlandı. Söz konusu ilana göre alımlar en az İlköğretim mezunu adaylar içerisinden yapılacak.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

İZFAŞ 41 kişilik kadro ile Geçici süreli çalışacak personel alımı yapacak. Sadece 7 günlük çalışma ile fuae süresi boyunda görev yapacak personel adayı aranıyor.

  • 1 Elektrikçi,
  • 40 Temizlk Personeli,

Adaylardan Aranacak Başvuru Şartları Nelerdir?

İZFAŞ Personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Esnek Çalışma Saatlerine uygun olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,Görevini yapnasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak" şartları aramacak.

  • Elektrikçi alımı için, Üniversitelerin en az 2 yıllık eğitim veren meslek yüksekokullarının Elektrik bölümünden mezun olmak,
  • Temizlik Personeli Alımı için ise en az ilköğretim mezunu olmak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İZFAŞ başvurusunda bulunmak isteyen adaylar başvurularına 23 Şubat 2022 tarihi ile başlayıp en geç 1 Mart 2022 tarhine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece CV ile mail göndererek yapılacak.

Başvuru Mail Adresi: [email protected] 

Editör: TE Bilisim