İzmir Büyükşehir Belediyesi ve şirketlerine personel alımı için ilan yayımlandı. İŞKUR Kurum dışı ilanlarından yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına başvurular başladı. farklı kadrolarda olmak üzere toplamda 86 kişilik kontenjan ile personel alımı yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak sizlere tüm ilanların hepsini tek sayfada topladık. Buradan ilanları inceleyebilirsiniz.

86 Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

Söz konusu personel alımı yapılacak olan İZENERJİ , İZFAŞ, İZELMAN, İZDOĞA bünyesine 86 kişilik kadro için personel alımı yapılacak. En az İlkokul mezunu adyaların başvuru yapabilceği ilanların detayları haberdedir.

İZFAŞ Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZFAŞ bünyesine, 1 basın Akreditasyon Personeli, 1 Teknik Servis Elemanı, 4 Halkla İlişkiler Görevlisi, 2 Elektrikçi olmak üzere farklı ilanlarda toplamda 8 Personel Alımı yapılacak.

İZENERJİ Personel Alımı Kontenjanları:

İBB Bağlı olan İZENERJİ İnsan Kaynakları Bakım Onarım Enerji Güvenlik Hizmetleri İlaçlama ve Turizm Şirketine, 5 Vasıfsız İşçi, 2 Elektrik İşçisi, 3 Tıbbi Sekreter, 3 Tıbbi Görüntüleme Teknikeri, 5 Temizlik Personeli, 10 Şoför, 2 Restoratör, 2 Kapı Kontrol Görevlisi, 2 Danışma personeli, 5 Çağrı Operatörü, 8 Büro Personeli, 2 Bariyer Görevlisi olmak üzere toplamda 49 personel alımı yapacak.

İZELAMAN Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

İZELAMN bünyesine, 1 Metalurji ve Malzeme Mühendisi, 1 Tekniker ( Bilgisayar Programcısı ), 1 Mekatronik Tekniker, 3 Büro Elemanı, 1 Özel Eğitim Öğretmeni olmak üzere toplamda 7 personel alımı yapılacak.

İZDOĞA Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden olan İZDOĞA bünyesine, 3 Ağır Vasıta Şoförü, 2 İş Makinası Operatörü, 2 çevre Mühendisi, 15 Vasıfsız İşçi olmak üzere toplamda 22 personel alımı yapılcak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı olan şirketler bünyelerine alımını yapacakları personel adaylarından genel olarak,

  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • En az İlkokul ve İlköğretim mezunu olmak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,

gibi şartlar aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İlgili ilanlara başvurular sadece İnternet'ten veya şahsen yapılacak. İlanlar İŞKUR Kurum dışı ilanlarına yayımlanmış olup bazı ilanların başvurusu Bugün sona ermektedir. Bu kapsamda aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantı üzerinden İŞKUR ilanlarına ulaşabilir ve ilgili ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

İŞKUR KURUM DIŞI İLANLARI: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim